Event support

Party & Eventsupport Noord Holland fungeert als schakel tussen de klant en verhuurbedrijven. Waar een cateraar of stylingmanager de klant het werk uit handen neemt, ontzorgen wij de dienstverleners. Zie ons als een verlengstuk, niet als concurrent!

Event support voor weddingplanner Haarlem

Wij werken samen met:

Weddingplanners

Schakel het team van Party & Eventsupport Noord Holland in voor ondersteuning zodat wij samen de bruiloft een gouden randje kunnen geven. Al 25 jaar met succes de steunpilaar voor weddingplanners in Haarlem en omstreken.

Bekijk onze aanpak

Wij werken samen met:

Cateraars

Verzorgt u de catering van een evenement? Party & Eventsupport Noord Holland biedt een helpende hand bij walking dinners, high tea’s, zakelijke borrels of een extravagant diner. Geen omijken meer naar tafeldekking en keukenapparatuur!

Bekijk de mogelijkheden

Ontzorging van cateraars in Haarlem
Ondersteuning bieden aan evenementenbureaus Haarlem

Wij werken samen met:

Eventbureaus

Party & Eventsupport Noord Holland biedt een helpende hand tijdens het evenement en verzorgt de gehele op- en afbouw. DJ-set gereed? Check! Presentatiezuilen op de juiste plek? Check! Samen zorgen we voor klantevents, beurzen en personeelsfeesten waar men nog lang over napraat

Lees wat wij doen

Wij werken samen met:

Gemeenten

Party & Eventsupport Noord Holland biedt ondersteuning bij het op touw zetten van sanitaire voorzieningen, beveiliging, inrichting van het evenemententerrein en techniek om gemeenten in de regio te ontlasten. Zo zijn wij de recherhand van de gemeente Haarlem bij de voorbereidingen van verkiezingen.

Bekijk de mogelijkheden

Ondersteuning van gemeenten voor events