Event support voor cateraars

Als cateraar ontzorgt u mensen van het bereiden van eten en verrast u gasten met smaakvolle gerechten. U begrijpt als geen ander dat goede catering essentieel is voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een jubileum, bruiloft of zakelijke lunch. Wilt u een efficiencyslag maken met uw cateringbedrijf? Schakel het team van Party & Eventsupport Noord Holland in voor ondersteuning zodat wij samen het event een gouden randje kunnen geven.

Geen omkijken naar tafeldekking en apparatuur

Een gerenommeerd cateringbedrijf houdt zich meestal niet enkel bezig met het bedenken en bereiden van passende gerechten. Ook het verzorgen van de mise-en-place, het uitserveren van eten en drinken en afruimen behoren tot uw portefeuille. Dit maakt het werk van een cateraar veelzijdig en dynamisch, maar soms is meer focus op de kerntaken wenselijk. Party & Eventsupport Noord Holland biedt een helpende hand bij walking dinners, high tea’s, zakelijke borrels of een extravagant diner. Wij ontfermen ons over de op-en afbouw van het evenement.

Totale ontzorging voor cateraars op feesten & partijen

Als verlengstuk van de cateraar managen we alle horeca apparatuur op locatie. Wij zorgen dat warmhoudcontainers, friteuses en koelapparatuur op hun plek staan en juist zijn aangesloten. Zo bent u direct up and running. Ook hebben (party)cateraars in samenwerking met Party & Eventsupport Noord Holland geen omkijken naar de tafeldekking. Ons team zorgt dat gasten bij elke gang aan een mooi gedekte tafel zitten. Inclusief trendy glaswerk, passend servies en linnen. Ons doel: cateraars ontzorgen op de dag zelf om hun werk gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken.

Cateraars ontzorgen middels op-afbouw en apparatuur installatie

Event support nodig?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag waarom cateraars in Haarlem en omgeving kind aan huis zijn bij Party & Eventsupport Noord Holland.

Neem contact op