Event support voor eventbureaus

Als eventbureau neemt u klanten de (gehele) organisatie van zijn of haar evenement uit handen. Van een creatief concept tot een gedetailleerd draaiboek en support tijdens het event zelf. Uw doel is om van elk event een onvergetelijke ervaring te maken waarin mensen met elkaar en met een merk verbinding maken. Schakel Party & Eventsupport Noord Holland in voor ondersteuning zodat u als evenementenbureau zich kan richten op jullie core business.

Meer focus op jullie core business

Wij weten als geen ander hoe omvangrijk het takenpakket van een full service eventbureau is. Voor een perfect totaalplaatje moet het concept als een rode draad door het event verweven zitten; van de locatie tot de aankleding en de inhoud. Bedrijven of particulieren schakelen uw eventbureau in voor het regelen van bedienend personeel, muziek, catering, de bloemist, beveiliging en ga zo maar door. Tijdens het evenement zelf zorgt de eventmanager ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Party & Eventsupport Noord Holland biedt een helpende hand bij (bedrijfs)feesten, jubilea, officiële openingen en conferenties. Wij ontfermen ons over de op-en afbouw van het evenement.

Wij zijn dé schakel tussen de klant en (full service) eventbureaus

Als verlengstuk van eventbureaus managen wij apparatuur op locatie. Wij zorgen dat de DJ direct zijn plaatjes kan draaien of dat de beamer klaar is voor gebruik. Ook hebben eventbureaus in samenwerking met Party & Eventsupport Noord Holland geen omkijken naar de inrichting. Ons team zorgt dat al het meubilair, beeldschermen, presentatiezuilen, decoratie tot en met de koffiekar van de barista op hun plek staan voor aanvang van het feest. Is het feest in volle gang? Dan staat Party & Eventsupport Noord Holland klaar om te assisteren bij wissels in de setting en ad hoc werkzaamheden. Ons doel: eventbureaus ontzorgen op de dag zelf om hun werk gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken. Samen zorgen we voor klantevents, beurzen en personeelsfeesten waar men nog lang over napraat!

Ondersteuning van eventbureaus in Haarlem

Event support nodig?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag waarom eventbureaus in Haarlem en omgeving kind aan huis zijn bij Party & Eventsupport Noord Holland.

Neem contact op