Event support voor gemeenten

Gemeenten organiseren jaarlijks tientallen evenementen. Van festivals tot markten en verkiezingen. Vaak wordt dit gedaan in samenwerking met lokale ondernemers. Enkele bekende, jaarlijks terugkerende events in Haarlem zijn het kunstfestival Parksessies in de Haarlemmerhout, de kerstmarkt en Haarlem Culinair. Party & Eventsupport Noord Holland biedt ondersteuning bij het op touw zetten van sanitaire voorzieningen, beveiliging, inrichting van het evenemententerrein en techniek om gemeenten in de regio te ontlasten.

Ondersteuning bij (gemeenteraads)verkiezingen

Party & Eventsupport Noord Holland fungeert regelmatig als rechterhand van de gemeente Haarlem bij de voorbereidingen van verkiezingen. We nemen de op- en afbouw van stembureaus voor o.a. de Tweede Kamerverkiezingen en Gemeenteraadsverkiezingen voor onze rekening. Moeten 100 stembureaus van top tot teen ingericht worden? Geen probleem. Ons team draagt zorgt voor het meubilair, toiletten, koffie & thee voor vrijwilligers, spandoeken voor bewegwijzering, hekken en eventueel ook kachels indien deze niet op de locatie aanwezig zijn.

Denken in oplossingen en snel schakelen is onze specialiteit

Dankzij onze 25+ jaar praktijkervaring is het denken in oplossingen onze specialiteit. Op voorhand kunnen wij een goede inschatting maken van problemen die zich voor kunnen doen bij een verkiezing. Zo denkt Party & Eventsupport Noord Holland proactief mee over zaken als toegankelijkheid van stemlokalen voor mindervaliden en noodverlichting bij stroomuitval. Wie vooruit kijkt, kan problemen van tevoren tackelen.

Event support nodig?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag waarom gemeenten in Haarlem en omgeving kind aan huis zijn bij Party & Eventsupport Noord Holland.

Neem contact op