Event support voor weddingplanners

Als weddingplanner helpt u bruidsparen bij het plannen van hun droombruiloft. Door de voorbereidingen tot in de puntjes te regelen, kunnen koppels onbezorgd toeleven naar hun bruiloft en volop genieten van de dag zelf. Adviseren, inspireren en ontzorgen. Dát is waar uw kracht ligt. Het maximale halen uit uw organisatietalent? Schakel het team van Party & Eventsupport Noord Holland in voor ondersteuning zodat wij samen de bruiloft een gouden randje kunnen geven.

Op de bruiloft meer tijd voor taken die er écht toe doen

Het takenpakket van de weddingplanner is zeer omvangrijk; het uitzoeken van een geschikte trouw- en feestlocatie, ideeën aandragen voor de aankleding en het regelen van vervoer, entertainment en catering. Ook op de grote dag zelf is het aan u de taak om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Weddingplanners zijn het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en gasten en zorgen dat zij zich goed verzorgd voelen.

Al 25 jaar met succes de steunpilaar voor weddingplanners

Ad hoc klusjes of problemen met de techniek kunnen de strakke planning in de war gooien. Moet de stoelopstelling last-minute gewijzigd worden of krijgt u de karaokeset niet aan de praat? Dan geeft het veel rust als u de zekerheid heeft dat dit snel wordt opgelost. Party & Eventsupport Noord Holland biedt een helpende hand bij huwelijksfeesten en ceremoniën in regio Haarlem. Wij ontfermen ons over de op-en afbouw van de bruiloft. Ons doel: weddingplanners ontzorgen op de grote dag zelf om hun werk gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken.

ondersteuning weddingplanner

Event support nodig?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag waarom weddingplanners in Haarlem en omgeving kind aan huis zijn bij Party & Eventsupport Noord Holland.

Neem contact op