Het Hodshon Huis

Het Hodshon Huis is een rijksmonumentaal stadspaleis aan het Haarlemse Spaarne. Het monumentale pand werd in 1794 gebouwd voor de 25-jarige Catharina Cornelia ("Keetje") Hodshon door de Amsterdamse architect Abraham van der Hart. De stijlkamers in eind achttiende-eeuwse interieurarchitectuur zijn de ware pareltjes binnen Het Hodshon Huis en worden zo nu en dan afgehuurd voor activiteiten. Sinds mei 2008 is het Hodshon Huis eigendom van de Vereniging Hendrick de Keyser.

In november 2021 werd Party & Eventsupport Noord Holland ingeschakeld voor de opbouw en afbouw van een feest inclusief diner in Het Hodshon Huis. Het diner vond plaats in het aulagebouw. De aula, in prachtige neorenaissance stijl, is voorzien van grote raampartijen en ornamenten. De eyecatcher is de decoratieve, historiserende kap van de gehoorzaal. Deze doet denken aan zogenaamde ‘hammerbeam’-kappen uit de Engelse gotiek. Wij verzorgden de complete aankleding van de aula zoals het plaatsen van de stoelen, tafels en decoratie.

Ook tijdens de partij hebben wij de catering ontzorgd door bij de wisseling van de zalen het geheel om te bouwen. We toverden diverse zalen om tot borrel of koffieruimte zodat de gasten na het diner een drankje konden nuttigen. Alle koffie en thee apparaten werden netjes aangesloten en tussendoor zorgde Party & Eventsupport Noord Holland voor het debrasseren zodat het bedienende personeel vlot kon doorwerken. Het afruimen scheelt de cateraar al gauw 1 tot 2 uur. Dankzij onze ondersteuning kon de cateraar zich volledig richten op het 4-gangen diner. Een zeer geslaagd event!


  • Datum:November 2021
  • Plaats:Haarlem